Hei 😍 Oletko tuleva morsian tai sulhanen? 😍

Onko juhlapaikan etsintä vielä käynnissä? Nyt kannattaa tutustua Hotelli Lepolammen ja Hotelli Siuntion tunnelmallisiin juhlatiloihin.

Järjestämme keväisin meillä häitään viettäville pariskunnille tutustumis & tasting illan, jossa kerromme palveluistamme ja kierrämme tutustumassa hotellihuoneisiin ja rantasaunoihin.

Keittiömestarimme Petri loihtii herkkuja eri menuista ja pääsemme nauttimaan buffet pöydän antimista.

Emme unohda myöskään viinien testaamista, jotta saisitte koko paketin suunniteltua valmiiksi suurta päiväänne varten. 🥰

Hääkakkujen yhteistyökumppaninamme toimii ChicTastic Espoosta ja heidän kakkuja pääsemme myös testailemaan.

Mikä on se teidän hääkakku seuraavista; mansikkakakku, suussa sulava suklaakakku, vadelma-valkosuklaakakku vai raikas mangojuustokakku. Ihania kaikki ja niin tykättyjä. 😍

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme ja järjestetään teidän näköiset juhlat 😍

 

Ps: alla on ihana palaute meidän tämän kesän hääparilta <3 <3 

 

Hei Lepolammen väki,

suuret kiitokset kaikesta työstänne häidemme eteen! Meillä oli eilen todella hauskaa ja häistä tuli todellakin minun ja Philipin näköiset. Hääjärjestelyt ja -paikka saivat paljon kehuja kaikilta vierailta. Perjantain sauna oli ensimmäinen kerta monelle ulkomaalaiselle, ja tyyni lampimaisema ihastutti ihan sunnuntai-iltapäivään asti. Ruokaa oli riittävästi ja se maistui hyvin. Varsinkin perjantain lohikiusaus ja lauantain kylmäpöytä saivat paljon kiitosta. Kakkuakin riitti yllin kyllin.

Olipa onni myös sään suhteen. Tuosta ei kesä paljon kauniimmaksi muutu. Sadekin alkoi kuin kellon määräämänä vasta kun oltiin poistuttu juhlatilasta. 

Kaikkea hyvää tähän kesään!

Lämpimästi kiittäen,

Julia & Philip

06/2024