Yritysten TYHY päivät erilaisessa miljöössä

Suunnitteletko kenties yrityksenne TYHY päivää ja mietit kuumeisesti mitä tänä vuonna voisitte tehdä.

Meillä on erilaisia mahdollisuuksia niitä viettää ja tässä muutama idea.

Touhua & toimintaa: lammen rannalla on kaunis piha-alue ja siinä voitte järjestää erilaisia pihapelejä, joita meiltäkin löytyy tai jos haluaisitte esim tiimille järjestää olympialaiset niin suosittelemme tutustumaan https://www.dynamo-ohjelmapalvelut.fi/ ohjelmapalveluihin.

Rauhaa ja meditatiivista toimintaa: Lämmitetään rantasauna ja istutte terassilla katsellen kaunista järvimaisemaa. Lämmitetään palju ja nautitte vaan. Välillä uiden & saunoen, työkavereiden kanssa maailmaa parantaen. 

Valmiin ruokapöydän antimien nautiskelua: Buffet pöydät notkuvat erilaisia herkkuja ja voimme rakentaa teille mieleisen menun. Grilli kuumaksi ja keittiömestari grillaa teille kesän kasviksista ja ruoista herkkuja terassilla nauttien. 

Dance & party: Yhdistetään kaikki edelliset ja otetaan illan myöhäisiksi tunneiksi DJ tai bändi soittamaan kunnon bilemusiikkia, jossa hieman totisempikin pääsee irrottelemaan vuoden pölyt puvuntakin reunuksista poies. 🙂

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja rakennetaan teidän näköiset juhlat.

Kuten monet yritysvieraat ovat todenneet, niin Lepolammella on kiva järjestää juhlat kun tilat ovat ainoastaan teidän käytössänne ja jengi pysyy hotellin alueella. Bileiden jälkeen on kiva nukahtaa hotellihuoneen puhtaan valkoisiin lakanoihin.  

 

Lämpimästi tervetuloa vieraiksemme!